Over La Vigia Lines & Bricks N.V.

Bouwbedrijf La Vigia Lines & Bricks NV. is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 2013 en die zich bezighoudt met het maken van bouwtekeningen, begrotingen en diverse bouw- en schilder-werkzaamheden.

Uw bouwtekening bij La Vigia Lines & Bricks N.V.

Bij La Vigia Lines en Bricks krijgt u de beste prijzen voor diverse kwalitatieve starterswoningen. Zowel voor uw moderne als traditionele bouwontwerpen kunt u terecht bij La Vigia Lines & Bricks en nog veel meer.

sociale projecten

Thuis voor kerst project 2019 mogen wij met succes afsluiten.
Bouwbedrijf La Vigia Lines & Bricks NV. Is een bedrijf welke werd opgericht in 2013 en die zich bezighoudt met het maken van bouwtekeningen, begroting en diverse bouwwerkzaamheden. In december van 2019 heeft dit bedrijf, bouwbedrijf La Vigia Lines & Bricks NV, voor het eerst de eer gehad om op hun wijze terug te geven aan de samenleving.

Dat deed zij door een minder bedeeld gezin van omgeving Ramgoelamweg te verrassen met een renovatie beurt van de houten woning waarin zij vertoeven. Dit project werd bewust voor de kerstdagen uitgevoerd, zodat het kerstgevoel van dat gezin maximaal beleefd kon worden door hen.

Uit de aanmeldingen werd een gezinnetje bestaande uit een moeder, vader en vijf kinderen, waarvan een van hen geestelijk beperkt is, uitgekozen. Aan dit project hebben verschillende actoren meegeholpen. En in 2020 is het de bedoeling om nog meer bedrijven en personenen te betrekken.

Het bedrijf haar dank gaat uit naar allen die het geloof hadden in ons project en hun medewerking en ondersteuning hebben gegeven om dit project voor de eerste keer succesvol uit te kunnen voeren, aldus de directeur (Bryan Boerleider) .

Wij danken:
1. Jamaal Janssen, die heeft ondersteund door de algemene coördinatie op zich te nemen
2. S. Vliet, die in de woning vertoeft en samen met haar gezin alle medewerking heeft verleend, zodat de arbeiders van Bouwbedrijf La Vigia Lines & Bricks NV. hun werk konden verrichten
3. Varossieau, die de nodige verfwaren om de woning te voorzien van een nieuwe verflaag
heeft gesponsord
4. Susan’s Houtmarkt aan de Johannes Mungrastraat, die triplexplaten heeft geschonken waarmee de oude platen van de binnenmuren konden worden vervangen
5. “Stichting Sabi Yu Kondre” die heeft geholpen bij de selectieprocedure
Tot slot hopen wij in 2020 nog meer bedrijven in de bouwsector te bewegen om hun bijdrage te leveren aan dit project

Directeur

Bryan Boerleider