Over La Vigia Lines & Bricks N.V.

Bouwbedrijf La Vigia Lines & Bricks NV. is een jong en dynamisch bedrijf dat werd opgericht in 2013 en die zich bezighoudt met het maken van bouwtekeningen, begrotingen en diverse bouw- en schilder-werkzaamheden.

Uw bouwtekening bij La Vigia Lines & Bricks N.V.

Bij La Vigia Lines en Bricks krijgt u de beste prijzen voor diverse kwalitatieve starterswoningen. Zowel voor uw moderne als traditionele bouwontwerpen kunt u terecht bij La Vigia Lines & Bricks en nog veel meer.

ons aanbod

een woning opmaat

Het ontwerp van een woning is heel belangrijk. Maar belangrijker is hoe u zich voelt in die woning. Daarom ontwerpen wij uw woonhuis samen met u. We maken samen met u een lijst van alles dat u in en aan de woning wilt hebben en dan begint het ontwerpen.

Een huis hoeft niet groot te zijn om mooi te zijn. Een huis hoeft ook niet groot te zijn, zodat u gelukkig erin kunt wonen. Loopt u even langs om onze stijlvolle starterswoningen te bezichtigen. Indien u toch behoeft heeft aan een grotere woning, dan bent u ook welkom!

Een gezin start je het best in een goede eigen woning. Daarvoor heeft u een goede tekening nodig. Daar zullen wij u van dienst zijn.

Hout, steen of beide?

Bij ons kunt u terecht voor uw stenen, houten of combinatie woning. Zowel hout als steen hebben hun voor– en nadelen. Tegenwoordig kunnen houten woningen een ‘stenen look’ en stenen woningen een ‘houten look’ krijgen. Ook dat kunnen wij
voor u realiseren.

2D- en 3D afbeeldingen

We ontwerpen uw droomhuis samen met u. En indien u behoefte hebt, maken we (vrijblijvend) ook een 3D– tekening van het afgesproken ontwerp. Indien u akkoord gaat met het model gaan we van start met de officiële bestektekening.

renovatie

Een simpele oude woning kan worden omgetoverd tot een hypermoderne woning door enkele kleine ingrepen aan de gevels.
Het model in de afbeelding was eens een simpel ouderwets huisje. Na enkele aanpassingen te hebben gepleegd aan de gevels, leek het toen op een hypermoderne woning.

Zo zijn wij in staat samen met u te kijken hoe we uw oude woning kunnen omtoveren tot een recentere woning. Verder kunnen wij ook kijken welke type tegels, ramen, deuren en/ of kleuren het best er bij passen.

Ook schuttingen kunnen zorgvuldig een metamorfose ondergaan. U moet alleen uw ideeën aan ons voorhouden en wij doen de rest.

bouwtekening

Wilt u met uw eigen kapitaal bouwen of staat u op het punt een lening te nemen, dan kunt u bij ons terecht voor uw bestektekening (bouwtekening) en voor de bouw van het te tekenen gebouw of de schutting.

Ook voor de begroting bent u bij ons terecht. Indien noodzakelijk maken wij eerst een ruwe schatting van het sleutelklaar opleveren van uw nieuwbouw. Daarna gaan wij over tot het gedetailleerd uittrekken van de materialen. En vervolgens worden al de kosten op een rijtje gezet voor u.

De begroting wordt opgebouwd uit de bouwfasen die u zult hanteren tijdens de uitvoering.

advies m.b.t. inrichting woning

Ook het inrichten van uw woning kan best prijzig en enerverend zijn. La Viga Lines & Bricks NV kan u daarin enigszins adviseren. Wilt u bijvoorbeeld weten watvoor type interieur bij uw woning past, kunnen wij een 3D– weergave van uw woning maken. Daarin kunnen wij verschillende type bankstellen, kasten, keukens, deuren en ramen plaatsen. Wij kunnen u ook een beeld geven van hoe uw woning eruit zal zien in diverse kleuren.

Interieur dat werkt voor u

typen bouwmodellen

Model LV-001

Model LV-001 is 50m2 groot en staat voor een bedrag van SRD 230,000 op uw perceel. De bouwtijd bedraagt bijkans 2,5 maanden en kan sneller, indien het weer meewerkt. Let wel: dit is gebaseerd op de valutaprijs (maal de geldende dagkoers).

uw bouwkosten berekenen

U kunt middels een calculatie de kosten berekenen met betrekking tot het bouwen of verbouwen van uw droomhuis.

Bereken uw bouwkosten

testimonials

Polytechnic College Suriname

Tevreden klant La Vigia Lines & Bricks NV

Wij van het PTC( Polytechnic College Suriname) zijn super trots op de heer Bryan Boerleider, wij hebben onze bestektekening voor de bouw van onze lokalen laten doen door Bryan, trouwens hij is een PTC-er en hij heeft zonder aarzelen the job aangenomen en de bestektekening is ook nog goedgekeurd door OW. Verder is het heel fijn om samen te werken met Bryan, Keep up the good work. 

Orlifia Wijngaarden

Tevreden klant La Vigia Lines & Bricks NV

I live in the USA and was renovating my house in Suriname. When I complained to a friend, who also lived abroad while  renovating her house in Suriname, she referred me to her contractor, mister Bryan Boerleider from La Vigia lines & Bricks.

Due to my passed experience I was very  sceptical. He is young and was also the
most expensive contractor  that I had approached. However his reputation was spotless. I therefore choose to go with him.

I like the fact that he always gets with me to reconfirm, before moving on with a project. He sends me videos to see the progress. He gives me advise and doesn't complain, when I want to make changes.

I am totally satisfied with mister Boerleider's work, and I am impressed with his consistent professionalism, in a place where contractors often cheat you.

I have learned two important lessons. Professionalism and trust worthiness have its price!
Secondly, professionalism is not based on age and/or years of experience!

If I have to rate La Vigia lines & Bricks I will give it a 10!